Treceți la conținutul principal

Despre mine

Ar fi trebuit să scriu mult mai devreme acest ”Despre mine”, dar ce te faci când nu prea mai știi cine ești?! Astfel că voi începe cu chestiile ”documentate”:

- Am 29 de ani, la vreo 4 luni distanță de 30. Dacă mă întrebi pe mine, s-ar putea să greșesc și să spun vreo 17 ...sau poate 7.

- Sunt soție și mamă (de vreo 4 ani). Încercări care mi-au adus bucurii enorme în viață. Nu zic că a fost ușor, dar am avut companie.

- Trăiesc în România și asta îmi ocupă tot timpul. Sau mi-ar ocupa tot timpul dacă nu aș visa cu ochii deschiși pe timpul zilei, iar noaptea nu aș citi cărți.

- Pe când eram mică, mă imaginam de toate, am fost un copil căruia îi plăcea atenția (zodia Leu), dar eram și timidă (contradicție umblătoare, asta sunt). Am dus o luptă destul de lungă cu mine însămi (e încă în desfășurare) pentru a trece peste timiditate - acum vorbesc mai mult ... și poate mai tare :)

Chestii pe care poate le știți deja:

- Citesc. Dar citesc cu simț de răspundere. Uneori și 4 cărți pe săptămână. Singurul gen pe care nu îl prea agreez este horror-ul (literatură și film), dar presupun că va trebui să îi dau o șansă.

- Genul muzical preferat la făcut curățenie: rockul, și încă dat la maxim. Mă pune în mișcare și am spor :)

-Maratoanele de filme și seriale. Pe timpul facultății, era vorba de maratoane a câte 2 zile, în prezent să zic mersi dacă rezist o noapte :))) Dar și când mă apucă, îi dau bătăi: acțiune, romance, thriller, psihologic, animație ....de toate.

-Întotdeauna am avut un interes în lucrul manual (handmade), dar la împletit/croșetat/tricotat nu mă pricep și pace. Dă-mi un ac și ață și s-ar putea să iasă crocobauri. Dar la altele încep să prind șmecheria.

Destul, zic eu. Restul îl vom afla cu toții pe parcurs (inclusiv eu).

Comentarii

  1. Rock ascult si eu, dar mai ales cand sunt la volan :D
    Ma ajuta sa ma relaxez ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Concurs "În așteptarea Crăciunului" cu Fairy`s Events - ÎNCHEIAT plus CÂȘTIGĂTORII

Puțin câte puțin ne pregătim de Crăciun. Cu liste, cu idei, cu poezii și colinde pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Ca să nu mai zic că și super/hyper marketurile și site-urile online au început de multișor deja să ne tot convingă să începem cumpărăturile de Crăciun cât mai devreme posibil.
Eu îmi aduc aminte din copilărie că majoritate cumpărăturilor se făceau în decembrie, cât mai aproape de ziua cu pricina, bradul era împodobit pe 24 decembrie, cu colinde de la radio, televizor sau discuri de vinil (chiar, mai există așa ceva?!), mama pregătea mâncarea, tata ajuta la orice era nevoie și apoi noi mergeam la colindat prin cartier, la rude și cunoștințe. Și era foarte frumos!
Acum e frumos din alte motive: redescopăr Crăciunul prin ochii Emiliei și acușica al bebelușului. Și mi se pare la fel de magic ca înainte, doar că din altă poziție: aceea de părinte. De aceea, împreună cu Oana de la Fairy`s Events (și ea mama unei fetițe) ne-am gândit să organizăm un concurs pentru pitici și…

Prin cenușa de visuri de Oana Arion

Mi-am jurat că nu voi mai citi trilogii sau serii care nu sunt publicate în totalitate. Mi-am jurat și nu m-am ținut de cuvânt. Cum să reușești să te ții de cuvânt când în fața ta apare manuscrisul penultimului volum al seriei mult-iubite? Nu poți. Te apuci de citit și încerci să citești destul de repede ca să afli tot și, totuși, destul de încet ca să nu se termine dintr-o dată.
Călătoria mea a început acum vreo 2 ani și ceva, cu lectura primului volum din seria Nemuritor și descopeream atunci un mix de fantasy, romance, umor fin și personaje de care ajungi să te îndrăgostești. Apoi am zis că voi cumpăra următoarele 4 volume și le voi citi când seria va fi publicată integral. Desigur că soarta a avut alt plan: la începutul anului am cumpărat pachetul cu primele 3 volume și in 3 nopți erau gata.
Am crezut că îmi va fi la fel de ușor și cu acest volum 4: mă refer la găsit timp pentru citit, pentru că imediat ce începi să citești și te scufunzi în lumea Victoriei nu prea mai este cale …

I.R.En de Sandra Coroian

Vă mai amintiți de școala primară și lecțiile de Limba si Literatura Romană? Cred că toți ne amintim câte ceva, eu tocmai mi-am reamintit de povestea în poveste sau, cum i se mai zicea, povestea în ramă. E ca și cum ar fi un stat în stat sau o lume conținută într-alta. Așa e și cu romanul I.R.En al Sandrei Coroian.
Romanul a apărut în 2016 la Editura Quantum Publishers, o editura care în curând va împlini un an așadar le urez un mare ”La mulți ani!” încă de pe acum.


Sinopsis:
”Atunci când afli că viața pe care ai trăit-o nu îți aparține, ce ai de gând să faci?
Într-o lume în care oamenii se ghidează după 5 coduri, sunt conduși de 5 Supremi, iar visele sunt interzise, Cehel Ynue, o tânără ce pornește în viață ca fiind un copil prodigy, se zbate să descopere adevărul, încălcând regulile.
Pe parcursul călătoriei sale, Cehel se întâlnește de mai multe ori cu termenul necunoscut I.R.En., care îi obsedează subconștientul și care o împinge spre aflarea adevărului.
O singură lume, fenomene bizar…